Що рече Преподобна Стойна


 КЕ рухне сичко ......дека нема църули да оди !

Канализирано на 10.01.2021 - що рече Преподобна Стойна:
Ке рухне сичко дека го видите и паперка нема да остане оти седи на колци у калъ.
Нема да се плашите оти сега му идя времето да се възпрете от тиа пущини дека ви лъгаа. Ке се нагледаде на туй дека и очите ви нема да верват . Ке падат един по един и нема повеке да се повърнат. Отпочнато е , нема друга посока да фане. Ке се държите и ке гледате смело оти смелостта си е у вазе . Огледайте се кой е у вазе ....кой е близо у вазе . Нема да се уфащате на оро дека не му знаете стъпките. Ке се питате у вътре и ке ви се даде да знаете . Стъпяйте бавно и смело оти Душите ви са го стъпяли това и знаат. Смело се дръжте оти има ора дека нивгиш не са го играле ама се учат арно и са сила голема тъдява.
Гледайте се у ОЧИТЕ тамо е взора . Видите ли ОЧИ дека не са ИСТИНА нема да се сумнявате и ке ги пущатя.
Стойте прави и силата ке ви се дава и дава . И нема да шумите оти о шумата само са се разпъждале животите . Косата за косене ке я оставите и ке се надате о СЛОВОТО и ЗНАЯНЕТО . Има ора дека говорат и знаат и у тех ке се държите. Нема да се пущяте . Времето е мало и сбъднато. Ке се у напредка строявате и ке се държите оправно . Нема да рущяте и на Лъжата нема да й давате взор оти пак ке се втурнете на обратно а съдя време веке нема .
Сучат като у последно оти времето им изтече и ке се задавят и удават у вечни доби .
Вие сте у друг път не им се надайте оти сте си у местото и си имате пътьот. Нема да е леко и се навървяйте веке у истина и ке долазите у бавно и полека тамо дека ония път немат .
Тихо хортувайте, тихо стъпяйте, тихо се напъждайте един о друг . О Тишината е благодатта . Мярата й аршин ке биде и от после аршина ке се даде да се мери о всякой.
Сега притихнете и о себе се вглъбете . Душите от тъмата извадете оти те са чекале кротко и сега се надат у вазе да се възрадват.
Не сте сами оти у вазе бдят много . Кандило благо о себе опалете и не го гасете.
Верата сякогаш е ИСТИНА за туй дека Душите ви назнайват . Стъпкале сте го ама веке ке е друго и вие го сещате веке.
Благото ви е сладно и ви е у себе и у тишината .
Таа тишина само вие арните ке си а назнайвате и ке се наплитате. Не се бойте .....ке ви се помагува мнооо ама си стойте о тихо и стъпки орови учете и се наплетете. У лесно е оти га се оплитате е една убавина дека до сеа не сте а вижадле. .
У тарлъци стъпяйте и Душата на две не сгъняйте и вервайте тамо за къде сте се упътили. Силата е у вазе нийде у другаде нема да я найдете. Иде из далеко туй дека се е заидвало и нема да се спре. Вие само го сещайте и един о друг вардете.
Мало сте о сега ама ке се нароите нема къде да идете.
Благост у Душите врете и не се косете . Сичко ке си дойде у полога оти яйцата на запъртък нема да се кушат .
Айде сполай ви .....от напредка съм се явила и скоро ке се явя пак оти имате йоще ногу да учите ама арни сте и ви се дава !
Свещица денеска упалете и се Богу силно помолете ! Га се молите да ви пари да ви пари оти огиня о вътре на вън да дявате !
Преподобната Стойна !

Коментари

Популярни публикации от този блог

Спомен за Буров

Габрово - Царство на Магията

За България като за България