Бутиково пътешествие с програма Жива ВОДА


 За ЖИВА ВОДА
Знаете ли приказката за Живата Вода...А ходили ли сте за мълчана вода...А пили ли сте вода от извора...
Каним ви да тръгнете с нас на пътешествие, за да открием не само живота във водата, а  нейните магически свойства да трансформира и пречиства съзнанието.


Създадохме тази бутикова програма-пътешествие, с фокус върху древни практики, изкуства и традиции, за да се докоснем до живата сила  на специални места в Майката Природа. Идеята е да имаме пълноценен ДЕН -  пълен с най-доброто за тялото, ума и душата в едно духовно и животворно практическо преживяване. Имаме различни опции за преспиване и оставане, въпрос на избор.

Заедно, с радост и в ритуално настроение, практикуваме  Йога на звука и движението. Подбрали сме техники за загряване на тялото и гласа, обертоново звукоизвличане, пеене и свирене на фолклорни песни с народни инструменти и основни хороводни танци.  В лоното на дъхави поляни и хладни пещери, споделяме древната мъдрост от предците и потъваме дълбоко в лечебните практики, черпейки от силата на Майката Земя. Постепенно навлизаме навътре, медитираме и слушаме, в дълбините на съществото си, за да се срещнем с най-добрата си версия и да я изявим. В недрата на майчиното сърце, постигаме хармонията между вътрешна и външна природа - "каквото навън, такова и вътре, каквото долу, такова и горе."

Избрахме маршрути в района на Карлуковския Пролом - изцяло проверени и съобразени с идеята да навлезем в същността си. В Храма на Майката Земя, пещерата Очите на Бог - практикуваме лечебно свирене с диджериду, джембе, флейти, ударни и обертоново пеене за свързване с Душата на планетата. След това отиваме до скалния Манастир Свети Никола, да  ударим камбаната и да се разделим със страховете си. А в пещерата на Асклепий, със силата на водата, звука и движението завършваме практиката си.

Можем да организираме и други пътешествия, по други маршрути - в района на минералната лечебна вода в Кюстендил, който да мине и през йога-залата в Буново или прекрасния комплекс в Смоличано...В момента разработваме новите хоризонти, отворени сме за забавни и интересни предложения.  И на всеки финален момент,  пречистени и заредени с нова и свежа енергия, споделяме преживяното, интегрираме всичко в лечебен кръг, изпращаме Слънцето и поемаме отново Пътя към Дома. В хармония и радост е душата, в едно с голямата Душа.

                                                                     Практиките водят Момера/МагМо/ § Група Рада


Храната е домашно-приготвена и съобразена с естеството на заниманията и здравословното хранене. Транспорта е ваша грижа, но можем да се комбинираме по между си да споделяме.

Енергиен обмен: 108лв. на човек , за децата - намаления, без включено настаняване и транспорт.

Запазете си ден за пътуване с нас най-малко един месец преди  избрания уикенд за пътешествие. Програмата се осъществява при най-малко 8 души-активни участници.

Отпийте от Живата ВОДА, една капка прави чудеса. А един ден с група Рада, може да отключи практика за цял живот.

                                                                                                         МагМо и Дървото на Желанията



Коментари

Популярни публикации от този блог

Спомен за Буров

Габрово - Царство на Магията

За България като за България